Coaching Franeker

Jezelf weer vinden door coaching op het gebied van Vitaliteit en Zingeving Daarvoor kun je terecht in Franeker

Geloven in Beweging Franeker

Een aantal jaar geleden werd ik door chronische ziekte gedwongen om mijn aandacht op mijn lichaam te vestigen. Destijds was ik predikant en de fysieke klachten zorgden ervoor dat ik mijn werk niet meer kon doen. Het was tijd om voor mezelf te zorgen en nieuwe perspectieven te vinden.

Op vele fronten ben ik mijn leven anders gaan aanpakken. De combinatie daarvan heeft me enorm geholpen. Ik ging inzien dat de meditatieve beweging van Chi Neng Qigong fundamentele verandering bracht. Ook moest ik nieuwe zingeving aan mijn eigen bestaan geven.

Mijn persoonlijke zoektocht heb ik aangevuld met verschillende opleidingen. Dit heeft ertoe geleid dat ik Geloven in Beweging in Franeker ben gestart. Zo kunnen mijn ervaringen en doorleefde inzichten ook andere mensen helpen. Het maakt mij gelukkig wanneer andere mensen weer betekenis in hun leven gaan ervaren. Mijn aanpak is bijzonder behulpzaam voor mensen met langdurige lichamelijke klachten. Daar ligt mijn grootste expertise. Het is niet nodig dat je een diagnose hebt gekregen. Andere mensen zijn uiteraard ook van harte welkom om aan de slag te gaan om weer zichzelf te worden op basis van vitaliteit en zingeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Annika is een betrokken deskundige die het beste voor een ander wil. Door haar oprechtheid en ervaring weet je je echt gehoord en begrepen. Zij kan je daadwerkelijk verder helpen in je eigen proces. Haar bevlogenheid is inspirerend.”

– Johannes

“Het is mijn passie om mensen te helpen betekenis te ervaren in hun leven.”

Betekenis ervaren in je leven 

door de verbinding van lichaam en geest te versterken

Fysiek en mentaal voel je je gezonder

Je fysieke mogelijkheden vergroten aanzienlijk en pijn verdwijnt. Emoties worden stabieler en je voelt je sterker, vitaler en vol zelfvertrouwen.

Een betekenisvol leven

Je verheugt je over de waardevolle kanten van je leven. In kleine dingen kun je al betekenis vinden. Ook de grote vragen van het leven kun je aan.

Je voelt je weer jezelf

Eindelijk voel je je weer in harmonie met jezelf. Zelfwaardering groeit en je voelt de vrijheid om de keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Coaching Vitaliteit en Zingeving

Het aanbod van Geloven in Beweging is verdeeld in verschillende modules die gebaseerd zijn op de aandachtsgebieden die belangrijk zijn om weer jezelf te kunnen worden. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, kunnen we bepalen welke modules voor jou interessant zijn om aan te werken. Per module krijg je veel informatie, tips, schema’s, oefeningen en natuurlijk persoonlijke begeleiding.

De persoonlijke begeleiding is ook via Zoom mogelijk. De Chi Neng Qigong lessen integreer ik in principe standaard tijdens de trajecten. Mijn Chi Neng Qigong lessen zijn (nog) niet online te volgen. Je krijgt een andere oplossing aangeboden om toch aan de slag te kunnen met Chi Neng Qigong. Deze zal bestaan uit online oefeningen en contactmomenten met mij om het je eigen te kunnen maken.

Structuur

Vooral mensen die last hebben van langdurige lichamelijke klachten, zoals pijn en vermoeidheid hebben baat bij een goede dagindeling. Door een optimale invulling van de dag, waarin activiteit, rust en ontspanning goed worden afgewisseld, ontstaat een eerste basis voor balans. Hoe je komt tot een ideale dagindeling hangt af van jouw specifieke situatie. Waar heb je last van en wat zijn de elementen in je leven waar je rekening mee moet houden (werk, kinderen etc.).

Je leert een goede structuur in jouw leven op te bouwen en ook hoe je deze kunt laten meegroeien op het moment dat dingen in jouw leven veranderen. Bijvoorbeeld wanneer je meer energie krijgt.

 

Energie

Energie vormt de basis van jouw bestaan. Zonder energie is er geen leven. Bewust leren omgaan met jouw energie kan een wereld van verschil maken. In mijn praktijk werken we aan energie door het beoefenen van Chi Neng Qigong. Daardoor leer jij de energie in jouw lichaam te beïnvloeden en vergroten. Lees hier meer over Chi Neng Qigong.

Activiteit

Activiteit betreft de dingen die je doet in je leven. Dat kan gaan om werk, beweging en hobby’s. Maar ook zorgtaken, het huishouden en sociale contacten. 

Mensen die kampen met langdurige lichamelijke klachten worden op een of meer van die fronten vaak minder actief. Ze verlangen er vaak naar om weer actiever te kunnen zijn. 

In deze module leer je je activiteiten opbouwen op een manier die voor jou verstandig is en op de lange duur ook haalbaar blijft.   

Ontspanning

In deze module stemmen we af hoeveel rust en ontspanning jij nodig hebt in je leven. Rust en ontspanning zijn tegenhangers van stress. Dus als jij veel last hebt van stress in je leven, zul je onder andere aan het werk moeten met het thema rust en ontspanning.

Het kan ook zijn dat je teveel rust, bijvoorbeeld door vermoeidheidsklachten of pijn. Hoe krijgen we hierin de goede balans? Je leert om ontspanning en rust op een juiste manier in te zetten in jouw leven.

Omgeving

In deze module richten we onze aandacht op jouw omgeving en welke invloed deze op jou heeft. Zit je altijd binnen of kom je ook buiten? Welke mensen heb je om je heen en welke invloed hebben zij op jou? Zijn er praktische dingen in jouw omgeving die voor jou een last zijn (bijv. reistijden naar werk). We nemen je omgeving onder de loep.

Je leert hoe jouw omgeving jou beïnvloed en hoe daarin verbetering zou kunnen optreden. 

Voeding

Voeding is de start van een gezond leven. Jouw voeding vormt immers de bouwstenen van iedere cel in jouw lichaam. Iedereen zal snappen dat het verstandig is om gezond te eten. Maar rondom voeding spelen nog veel meer thema’s. Zoals o.a. kosten, tijd, slechte eters in huis en energiegebrek.

In deze module gaan we onderzoeken wat voor jou een haalbare manier is om zo gezond mogelijk te eten. Geen rigide werkwijzen, geen concreet dieet-advies.

Jij leert wat jij zelf kunt doen om gezonder te eten op een manier die bij jou past.  

Overtuigingen

Hoe we over dingen denken bepaalt hoe wij ons leven en de wereld om ons heen ervaren. Onze denkpatronen zijn gevormd door cultuur, opvoeding, ervaringen en ons karakter. Onze overtuigingen beperken ons in meer of mindere mate. In het algemeen zijn we niet erg geneigd om onze overtuigingen te veranderen. We zien vaak zelfs niet in hoe overtuigingen ons de hele dag door beínvloeden. 

In deze module leer je jouw overtuigingen te herkennen en krijg je manieren aangereikt om overtuigingen los te laten. Daardoor kun je opener en vrijer in het leven staan.

Zingeving

Zingeving komt in alle modules aan bod, maar in deze module ligt er een concrete nadruk op. Je krijgt inspirerende vragen, teksten of afbeeldingen om op nieuwe wijze naar het leven te kijken. We denken na over de waarden en betekenissen die jouw leven tekenen. Je leert zingevingsvragen te herkennen en te stellen. Je zult meer verbinding ervaren met je eigen leven, de mensen en de wereld om je heen. 

Mogelijkheden coaching Franeker

Wees niet bang om nu in jezelf te investeren. Het is het grootste geschenk om weer jezelf te zijn.

Compleet pakket

Normale prijs €1300,-

Alleen nu:

€845,-

Gratis brainstorm: hoe word ik weer mezelf?

Startsessie (één uur)

Zeven persoonlijke begeleidingssessies.

Alle modules kunnen uitgebreid aan bod komen.

Een jaar lang wekelijkse Chi Neng Qigong lessen

Toegang tot al het gratis materiaal, informatie, filmpjes, challenges en mini-trainingen die per module beschikbaar zijn/komen (in ontwikkeling).

Resultaat: als je terugkijkt op dit jaar, zul je jezelf haast niet herkennen. Zoveel waardevoller is je leven geworden.

Duur: één jaar

Waar: op een van de locaties in Franeker of via Zoom

Aantal sessies

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Vier modules pakket

Normale prijs €600,-

Alleen nu:

€480,-

Gratis brainstorm: hoe word ik weer mezelf?

Startsessie (één uur)

Drie persoonlijke begeleidingssessies van een uur

Samen kijken we welke vier modules voor jou het meest zinvol zijn om te volgen

6 wekelijkse Chi Neng Qigong lessen

Resultaat: een goed fundament om weer jezelf te worden

Duur: zes weken

Waar: op een van de locaties in Franeker of via Zoom

Bonus 1: Gratis Gong-formulier

Bonus 2: Twee gratis geluidsbestanden Chi Neng Qigong

Bonus 3: Gratis toegang tot extra informatie

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Brainstorm: hoe word ik weer mezelf?

Normale prijs €45,00

Alleen nu:

GRATIS

Kennismaking en onderzoek hoe jij je weer meer jezelf zou kunnen voelen.

Een vooruitblik van mogelijkheden

Resultaat: je krijgt een idee wat jij zou kunnen doen om meer jezelf te worden en meer betekenis te ervaren in je leven

Duur: een half uur

Waar: op een van de locaties in Franeker of via Zoom

Aantal sessies: eenmalig

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Veelgestelde vragen

Kan ik direct beginnen?

Ja, je kunt direct beginnen. Je kunt in de planner een afspraak inplannen die jou uitkomt.

Wordt het vergoed door de verzekering?

De basisverzekering ziet coaching niet als ziektekosten en vergoedt dus geen coaching. Maar er zijn wel andere mogelijkheden om financiële ondersteuning te krijgen. Lees hier meer! 

Hoe kan ik betalen?

Je kunt direct betalen via de website. De verschillende betaalwijzen verschijnen vanzelf in beeld als je ervoor kiest een traject of les te willen kopen.

Is begeleiding bij mij thuis mogelijk?

Er kunnen goede redenen zijn waarom je mij liever thuis ontmoet. Bijvoorbeeld omdat je niet zo mobiel bent. Ik kan dan naar jou toe komen. Binnen de stadsgrenzen van Franeker is dat gratis, daarbuiten reken ik reiskosten. Deze zijn € 0,28 per kilometer. Dit geldt tot een straal van 20 km buiten Franeker. Daarbuiten zouden we even moeten overleggen i.v.m de extra tijd dit het me dan gaat kosten.

Aanbeveling

 

“Het is te merken dat Annika je als ervaringsdeskundige goed op weg kan helpen. Persoonlijke aanpak en begeleiding staan bij haar hoog in het vaandel. Ze leert je op deskundige wijze lichaam en geest in evenwicht te brengen. Haar spirit is aanstekelijk.”

– Ad

Gezondheidscentrum Het Want
't Want 10-12,
Franeker 8802 PV
Nederland
E-mail: info@geloveninbeweging.nl
URL: https://geloveninbeweging.nl/
Btw-nummer: NL003847759B18
Kamer-van-Koophandelnummer: 83613285
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 12:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Coaching Franeker

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een COACHING traject in FRANEKER.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.