Hoe kan jij weer jezelf worden?

4 eerste stappen en 3 tips om weer jezelf te worden bij langdurige lichamelijke klachten

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief en ontvang gratis het e-book. Via de nieuwsbrief ontvang je geregeld een bericht van Geloven in Beweging. In de nieuwsbrief staan wetenswaardigheden over Vitaliteit, Zingeving en Chi Neng Qigong. Ook lees je er of er nieuwe inspiratie artikelen op de website staan en andere nieuwsberichten rond Geloven in Beweging. Als je je hier inschrijft ontvang je ook het gratis e-book. Met behulp van dit e-book kun je meer inzicht krijgen in je huidige situatie en eerste stappen zetten om jezelf te hervinden.

N

Ontvang het gratis e-book

N

Maak de eerste stappen om weer jezelf te worden

N

Geregeld nieuwe blogs en informatie over Vitaliteit, Zingeving en Chi Neng Qigong

N

Blijf op de hoogte van activiteiten van Geloven in Beweging

Liever gelijk echt aan de slag om je beter te gaan voelen?

 Bekijk mijn online training ‘Activeer jezelf’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarenlange focus op lichaam en geest

Een aantal jaar geleden werd ik door chronische ziekte gedwongen om mijn aandacht op mijn lichaam te vestigen. Destijds was ik predikant en de fysieke klachten zorgden ervoor dat ik mijn werk niet meer kon doen. Het was tijd om voor mezelf te zorgen en nieuwe perspectieven te vinden.

Op vele fronten ben ik mijn leven anders gaan aanpakken. De combinatie daarvan heeft me enorm geholpen. Ik ging inzien dat de meditatieve beweging van Chi Neng Qigong fundamentele verandering bracht. Ook moest ik nieuwe zingeving aan mijn eigen bestaan geven.

Mijn persoonlijke zoektocht heb ik aangevuld met verschillende opleidingen. Dit heeft ertoe geleid dat ik Geloven in Beweging in Franeker ben gestart. Zo kunnen mijn ervaringen en doorleefde inzichten ook andere mensen helpen. Het maakt mij gelukkig wanneer andere mensen weer betekenis in hun leven gaan ervaren. Mijn aanpak is bijzonder behulpzaam voor mensen met langdurige lichamelijke klachten. Daar ligt mijn grootste expertise. Het is niet nodig dat je een diagnose hebt gekregen. Andere mensen zijn uiteraard ook van harte welkom om aan de slag te gaan om weer zichzelf te worden op basis van vitaliteit en zingeving.

Aanbevelingen om met mij van start te gaan

 

“Annika is een kundige en serieuze persoonlijkheid. De toewijding en haar warme inlevingsvermogen in combinatie met de rustige beweging van Chi Neng Qigong geven een snelle ontspanning en nieuwe energie. Een unieke mogelijkheid om je vitaal en in balans te voelen.”

– Katie

 

“Annika is een betrokken deskundige die het beste voor een ander wil. Door haar oprechtheid en ervaring weet je je echt gehoord en begrepen. Zij kan je daadwerkelijk verder helpen in je eigen proces. Haar bevlogenheid is inspirerend.”

– Johannes

Je mag ook een gratis Brainstorm aanvragen

 Plan een afspraak in in mijn agenda en we gaan in gesprek over wat voor jou mogelijkheden zijn om je je meer jezelf te gaan voelen.