Activeer Jezelf – Online Training

De online training om jouw gewenste activiteit zo op te bouwen dat je deze ook stabiel kunt volhouden.

Jij wilt graag actiever worden, maar dat lukt niet goed zelf

Als je langdurige lichamelijke klachten hebt, is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en dat weet je heel goed. Een actiever leven zou daar enorm bij helpen. Waarschijnlijk heb je al pogingen gedaan, maar het lukt je niet om op een stabiele manier actief te zijn. De ene keer doe je wel wat, of zelfs te veel. Maar vervolgens lukt het weer een tijdje niet.

Met deze online training krijg je de tools in handen om ervoor te zorgen dat jij een gewenste activiteit langer of intensiever kunt gaan doen, zonder dat je telkens teruggefloten wordt door jouw fysieke klachten.

Wat krijg jij in deze training?

N

Je kunt zelf kiezen welke activiteit je wilt opbouwen

N

Gedetailleerde uitleg over het opbouwen van een activiteit in zeven video's (in totaal zo'n 100 minuten)

N

Extra motivatie via verschillende mails

N

Bonus: een video met een oefening om je lichaam te openen en meer energie te krijgen.

N

Mogelijkheid om mij vragen te stellen om met je mee te denken

Ofwel:

 

Je krijgt weer plezier en vertrouwen om lekker in beweging te komen!

Bestel nu direct voor € 27,50 in plaats van € 97,50!

Let op: op de volgende pagina krijg je de vraag om je aan te melden voor de mails die bij de training horen en de nieuwsbrief. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, kan je de link naar de online-training niet ontvangen. Door jier te bestellen stem je dus praktisch al in met het ontvangen van mails.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jarenlange focus op lichaam en geest

Een aantal jaar geleden werd ik door chronische ziekte gedwongen om mijn aandacht op mijn lichaam te vestigen. Destijds was ik predikant en de fysieke klachten zorgden ervoor dat ik mijn werk niet meer kon doen. Het was tijd om voor mezelf te zorgen en nieuwe perspectieven te vinden.

Op vele fronten ben ik mijn leven anders gaan aanpakken. De combinatie daarvan heeft me enorm geholpen. Ik ging inzien dat de meditatieve beweging van Chi Neng Qigong fundamentele verandering bracht. Ook moest ik nieuwe zingeving aan mijn eigen bestaan geven.

Mijn persoonlijke zoektocht heb ik aangevuld met verschillende opleidingen. Dit heeft ertoe geleid dat ik Geloven in Beweging in Franeker ben gestart. Zo kunnen mijn ervaringen en doorleefde inzichten ook andere mensen helpen. Het maakt mij gelukkig wanneer andere mensen weer betekenis in hun leven gaan ervaren. Mijn aanpak is bijzonder behulpzaam voor mensen met langdurige lichamelijke klachten. Daar ligt mijn grootste expertise. Het is niet nodig dat je een diagnose hebt gekregen. Andere mensen zijn uiteraard ook van harte welkom om aan de slag te gaan om weer zichzelf te worden op basis van vitaliteit en zingeving.

 

“Annika is een fijne coach met een persoonlijke benadering. Ze kan de complexiteit van het geheel overzien, maar heeft ook oog voor detail. Ze heeft een goed observerend en luisterend vermogen en kan je met een korte vraag of opmerking in beweging zetten. Haar kracht zit erin om jou een blijvende verandering mee te geven.”

– Anne

 

“Annika is een betrokken deskundige die het beste voor een ander wil. Door haar oprechtheid en ervaring weet je je echt gehoord en begrepen. Zij kan je daadwerkelijk verder helpen in je eigen proces. Haar bevlogenheid is inspirerend.”

– Johannes